WELKOM BIJ AQUANAUT RED SEA

Aquanaut Red Sea is gevestigd in de levendige Oriëntaalse plaats Hurghada in Egypte en heeft ruim twintig jaar ervaring met duiken in de Rode Zee. De duikbasis ligt in de directe nabijheid van het gezellige centrum van Hurghada.

DUIKEN MET AQUANAUT

Voor ons duikcentrum in Egypte, onze schepen en zeker voor ons opleidingsniveau plaatsen wij even hoge maatstaven als voor onze andere duikscholen elders op de wereld. De schepen van Aquanaut zijn uitgerust met moderne communicatieapparatuur, voldoende zuurstof en EHBO-materiaal. Ook de duikgidsen zijn zeer ervaren en voldoen aan strenge normen. Hierdoor is het plezier in het duiken met Aquanaut voor zowel de beginner als de zeer verwende duiker ongeëvenaard. Met de Rode Zee toont Egypte zich van een kant die duikers uit de gehele wereld euforisch maakt. De Rode Zee met zijn ongehoorde rijkdom aan vissen, kristal helder water en prachtige koraalriffen, is werkelijk een van de populairste duikgebieden ter wereld. En om te zorgen dat dit zo blijft, is Aquanaut mede oprichter van een organisatie die zorg draagt voor een goede omgang met de natuur, de HEPCA (Hurghada Environmental Protection and Conservation Association). Deze organisatie is opgericht door 15 grote duikcentra die begaan zijn met het behoud van het natuurlijke zeegebied in de Rode Zee. Omdat het ankeren van de honderden schepen met duikers veel schade veroorzaakte op de riffen heeft de HEPCA er o.a. voor gezorgd dat er ruim 250 boeien geplaatst werden waar de schepen aan kunnen ankeren, waardoor het rif niet meer beschadigd wordt. Het succes van dit project is mede te danken aan het feit dat alle eilanden en koraalriffen in 1995 tot beschermd gebied werden uitgeroepen.

AQUANAUT RED SEA IS ER VOOR U!

Wij gaan ervan uit dat u, na het lezen van bovenstaande, enthousiast geworden bent om Egypte eens onder water te gaan bekijken. Wij van Aquanaut zijn u daarbij gaarne behulpzaam. Onze duikbasis is geschoeid op Amerikaanse leest. Dit wil zeggen: onze klanten worden in de watten gelegd. Al ons materiaal verkeert in perfecte staat, onze boten behoren tot de beste van Egypte en ons personeel wordt zorgvuldig geselecteerd.

Voor de prijslijst

van het duiken

klik hier